7/1/08

Alcaldessa en el pais de les meravelles

Per molt que estem aveats a la política propagandística del PP de la Comunitat Valenciana, que s'ha extrapolat a Torrent des de la victòria a les urnes locals, no deixa de sorprendre'ns que es vullga vendre com a èxits, errors en la gestió de l'actual govern municipal. No estem a favor del balafiament dels recursos públics, pero les actituts de l'anterior equip de govern, no expliquen la falta de preparació, coordinació i dignificació de la Cavalcada de Reis que ens ha oferit la Regidoria de Festes de l'Ajuntament que cal recordar que té assumides les competències la pròpia Alcadessa.

No és simplement una qüestió política, és un comentari que es pot arreplegar fàcilment estos dies en cada conversa pels carrers de la nostra població, encara que des de l'equip de govern s'encaboten en vendre'ns per activa i per pasiva, les meravelles de la Cavalcada. Per això, com pareix que l'Alcaldessa està dins d'eixe món de meravelle en el que pareix voler fer-nos viure a tots els torrentins, li volem fer arribar esta reflexió. Caldria menys publicitat i més coordinació i humiltat per a deixar treballar als que saben com organitzar els actes. Prenga nota senyora alcaldessa.

N.B. Com encara ens aplega l'esperit nadalenc, per contra volem aplaudir la visitat de l'Alcaldessa als xiquets torrentins ingresats a l'Hospital, tot un gest de bona voluntat.

Miquel Àngel Gascón

No hay comentarios: