3/5/10

Que baixen uns per a pujar uns altres

Eixa pareix ser l’actitud del PP torrentí davant els impostos. Durant els últims dies s’han llançat a un campanya en contra de la pujada de l’IVA, pujada que no depén de l’àmbit municipal ni autonòmic on ells exercixen el poder que els ha atorgat les urnes, sinó del Govern de l’Estat i que entrarà en vigor el pròxim 1 de juliol. Esta qüestió de quin partit està en el poder, és essencial, perque entenem que el PP torrentí no enceta esta campanya perque estiga en contra d’esta pujada impositiva perque mire pels contribuents torrentins, sinó senzillament perque està aprovada pel Govern de Zapateror, és a dir, el Govern del PSOE. Esta és la raó realment que caldria que explicaren, i ens semblaria totalment correcte, tant la campanya com el motiu, pero que no ho amaguen darrere del mirar pel consumidor, del mirar pels torrentins com van pregonant, perque si fóra així les contribucions i les taxes municipals, que sí depenen totalment d’ells, és a dir, del PP torrentí, no hagueren experimentat una pujada que frega la barbaritat durant el seu mandat.

Qualificar la pujada dels tributs municipals com de barbaritat és la paraula correcta, més enllà de tecnicismes, eufemismes i polítiques d’aparador. L’IBI, la plusvàlua, o les taxes per llicències d’obertura a Torrent, per exemple, estan al nivell de la barbaritat i totes han pujat durant esta legislatura en la que governa el PP torrentí.

Des del Consell Local de Torrent d’Units per Valéncia no compartim tampoc que una de les poques mesures que el govern de Zapatero pose en funcionament per a superar la greu situació econòmica siga pujar l’IVA que ho paguem tots els consumidors per igual, pero no ens agrada que des del PP torrentí, que governa el nostre Ajuntament, se’ns vullga prendre el pèl actuan contra esta pujada de l’IVA pero clavant-nos pujades astronòmiques en els tributs municipals.

Consell Local d’Units x Valéncia

No hay comentarios: