19/6/10

ESTAT D'ABANDÓ DE LA PLAÇA UNIÓ MUSICAL





Des d’Units per Valéncia de Torrent denunciàrem fa més de dos anys la situació de degradació que estava patint la Plaça Unió Musical de la nostra població. Ha passat el temps i no s’ha efectuat cap intervenció de reparació ni pràcticament tampoc de manteniment, en paraules de Toni Vilar, membre de la gestora local, “se li ha donat una maneta de pintura i poca cosa més, però els greus problemes de manteniment continuen sense que ningú done solució.”

Esta plaça és un dels pocs llocs d’esbargiment ab que compta esta zona de la ciutat i és freqüentat per families i xiquets, i per això, com diu Toni Vilar, “ens preocupa més encara la situació d’abandó.” Dins d’esta preocupació i seguint la màxima de val més una imatge que mil paraules, els membres de la gestora d’Units per Valéncia de Torrent han visitat la plaça i han fet fotografies per a que tots els torrentins i torrentines puguen comprovar l’estat de deficient conservació en que es troba.

Com assenyala Miquel Àngel Gascón, “el paviment està trencat pràcticament en tota la plaça, fins i tot hi ha una zona que s’ha afonat, just al costat de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat. Els estancs d’aigua estan buits d’aigua i plens de porqueria donant una imatge de la nostra ciutat que no casa molt ab la recent granera de plata que ens han atorgat, com es pot comprovar en les fotografies que hem fet i que posem a disposició de tota la ciutadania. És més, convidem als veïns, associacions i colectius que denuncien estes situacions i altres semblants per tota la ciutat, perque les administracions han de donar solucions i no deixar que passe el temps, com en este cas, sense que es faça cap actuació. Des d’Units per Valéncia de Torrent ens oferim a fer arribar a l’Ajuntament estes situacions per a intentar que es donen solucions, esta participació ciutadana és la nostra manera d’entendre la política i la democràcia.”

No hay comentarios: