10/6/10

UxV Torrent reclama la publicació dels comptes del municipi

Units per València de Torrent, demana la publicació inmediata dels comptes generals de 2007, 2008 i 2009, per a conéixer el deute generat real en els 3 anys de gestió popular, i la situació actual del deute acumulat ,que per la gestió econòmica del PP torrentí, podía haver arribat fins a xifres espectaculars de 61 milions d´euros.

Segons les informacions que ha fet públiques el BLOC de l´opaca comptabilitat municipal, el deute acumulat de l´Ajuntament reconegut al ministeri d´hisenda, que a final de 2009 feia un total de 43 milions d´euros, no recull el tancament dels comptes generals dels últims tres anys, que són negatius, els quals faríen pujar el deute en 18 milions d´euros MÉS, fins a arribar a xifres acumulades de 61 milions de euros, que alhora són espectaculars i francament preocupants .

Units per Valéncia de Torrent no entén els motius pels quals , el Partit Popular de Torrent, el regidor d´hisenda i l´alcaldessa han ignorat allò que diu la llei (art 220 R.D.L 2/2004) i no han presentat els comptes generals. Considerem obscé que a les empreses i als ciutadans se´ls exigisca complir els terminis que estipula la llei per a pagar els impostos i complir els tràmits i mentrestant que l´Ajuntament i el Partit Popular no complisca la llei, una volta més.

No resulten acceptables els arguments que proporciona el regidord´hisenda, tres anys és temps més que suficient per a fer el compte general d´un any i al igual que li ho exigim a la resta de la societat , l´administració pública ha de ser responsable ab els seus actes i el compliment de la llei, i més encara en l´època de crisi actual.

El Partit Popular de Torrent es complau en públic i en privat, fent declaracions de tots els seus membres, on presumixen de ser els més austers de la història de Torrent i de tindre controlat el deute municipal. Ha arribat l´ hora de que el Partit Popular deixe de fer declaracions grandilocuents, a acusar a tots menys a ells del deute municipal i es pose a treballar d´una vegada, siga responsable davant la societat de Torrent i publique els comptes generals.

La societat torrentina té dret a conéixer si allò que diu el PP és veritat i no a tindre que fer actes de fe ab la gestió municipal, ja que la manera d´actuar ab els comptes generals ens fa pensar que no és veritat i no concorda allò que es diu en públic ,ab la realitat que amaguen els despatxos de l´ajuntament, i que ens podría haver portat a que en tres anys el PP haja generat com a mínim la meitat del deute que van generar els socialistes en 28 anys.
Des d'Units per Valéncia de Torrent estem segurs que la societat torrentina vol conéixer el deute real, dels 28 anys anteriors i dels tres d'este equip de govern i estem segurs també que no vol un endeutament progressiu sinó que el nostre Ajuntament responga als temps que vivim i no es deixe dur únicament per l'esperit electoralista.

No hay comentarios: